Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada yokuş aşağı indiğini gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yokuştan indiğini görmek ardından bu kişiye açılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş indiğini görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı bakmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Rüyada yokuş aşağı koştuğunu görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments