Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek sıkıntılarını aşacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek sevdiğine kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek yalnız hissetmeye, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek sevilip sayılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments