Rüyada kedinin ısırdığını görmek

Rüyada kedinin ısırdığını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek aynı karşılığı alamayacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek işlerin günden güne bozulacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ayağını kedi ısırmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments