Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek tövbe etmeden vefata, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi ısırmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ısırdığını görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulur.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments