Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada kedinin seni ısırdığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni ısırdığını görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada balığın seni ısırdığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek işlerinin ağırlaşacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi ısırmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek işlerinin iyi gideceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments