Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına inanılır.

Rüyada bir kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalettir.

Rüyada kediyi ısırmak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments