Rüyada kara kedi ısırdığını görmek

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, bilakis malının çoğalacağına, bol bol hayır duası alınacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi ısırdığını gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek huzur ve kazanç getireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ısırdığını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments