Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek üzüleceğine ve kırılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulur.

Rüyada ayağını kedi ısırmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, yaşam refahının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments