Rüyada kedi ve papağan görmek

Rüyada kedi ve papağan görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve papağan gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Rüyada kedi ve papağan görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada konuşmayan papağan görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada papağan balığı görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada turuncu papağan görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe papağan görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük papağan görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına yorulur.

Rüyada papağan sürüsü görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments