Rüyada papağanla konuştuğunu görmek

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Rüyada konuşmayan papağan görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine delalet eder.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek psikolojik olarak toparlanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada papağan öpmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine rivayet eder.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments