Rüyada iki papağan görmek

Rüyada iki papağan görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, uzak bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada iki papağan gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağandan korkmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada papağan sürüsü görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Rüyada konuşmayan papağan görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz papağan görmek hep dua edeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada papağan bulmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments