Rüyada boşluğa düştüğünü görmek

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, gelirinin garanti olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boşluğa düştüğünü gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek kul hakkına girmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments