Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, borç ödemeye, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Rüyada koluna dövme yaptırmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolda dövme görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalet eder.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada koluna dövme yapmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, gülüp eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada kollarında dövme görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, sürekli tartışacağına delalet eder.

Rüyada dövmeli kol görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments