Rüyada başkasının kolunda dövme görmek

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunda dövme gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda dövme görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet eder.

Rüyada koluna dövme yaptırmak günahların da affolacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yapmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda dövme görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hainlik yapacağına tabir olunur.

Rüyada kollarında dövme görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments