Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ticaret ehli olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yapmak hayallerinin de yarım kalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada kollarında dövme görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, çoluk çocuğa karışacağına işaret eder.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada kolda dövme görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine yorulur.

Rüyada koluna dövme yaptırmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments