Rüyada dövmeli kol görmek

Rüyada dövmeli kol görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövmeli kol gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Rüyada dövmeli kol görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarında dövme görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işarettir.

Rüyada koluna dövme yapmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hem dua alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda dövme görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda dövme görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, mutluluk ve saadete tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments