Rüyada koluna dövme yaptırmak

Rüyada koluna dövme yaptırmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hayırlı bir karar verileceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine inanılır.

Rüyada koluna dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.

Rüyada koluna dövme yapmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kollarında dövme görmek kırgınlıkların sona ereceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kolunda dövme görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, işlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda dövme görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments