Rüyada kolda dövme görmek

Rüyada kolda dövme görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda dövme gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada kolda dövme görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kolunda dövme görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarında dövme görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek ortaklarla aranın bozulacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövmeli kol görmek bazı engellerle karşılaşacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yapmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments