Rüyada kolun kesileceğini görmek

Rüyada kolun kesileceğini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kolun kesileceğini gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kolu kesildiğini görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek daha fazla yakınlaşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesi görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Rüyada kolun kesileceğini görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolları kesilmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments