Rüyada kolu kesildiğini görmek

Rüyada kolu kesildiğini görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada kolu kesildiğini gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek işlerinin azalacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına delalettir.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kolu kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Rüyada kol kesilmesini görmek zor bir durumda kalacağına, iyi halinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının kolu kesilmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments