Rüyada kolun kesildiğini görmek

Rüyada kolun kesildiğini görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kafasını rahatlatacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolun kesildiğini gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolun kesilmesi görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada başkasının kolu kesilmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, mevki kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, asla yüksünmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kolu kesildiğini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments