Rüyada başkasının kolu kesilmek

Rüyada başkasının kolu kesilmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolu kesilmek gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada kolları kesilmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kolu kesildiğini görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada birinin kolu kesilmek hanesinin bollukla dolacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments