Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Rüyada kolunun kesildiğini görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işarettir.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolu kesilmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kesilmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments