Rüyada kolu kırık insan görmek

Rüyada kolu kırık insan görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada kolu kırık insan gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada kolu kırık insan görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Rüyada birini kolu kırık görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kol saati görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kol saat görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kolu kırık görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments