Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, makam sahibi olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kolu kırık gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu kırık görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada kolu kırık görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolu kırık bebek görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments