Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek kısmetlerinin açılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşabilir, planlarınızı uygulamanızı kolaylaştıracak keyifli aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada kol kırık görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada camı kırık kol saati görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kolu kırık görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kol saat görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments