Rüyada birini kolu kırık görmek

Rüyada birini kolu kırık görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada birini kolu kırık gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada kol kırık görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kırık kol görmek tövbe edeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kırık kol saat görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine yorulur.

Rüyada kolu kırık görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işarettir.

Rüyada kolunu kırık görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek kendi şansını kendi yaratacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments