Rüyada kırık kol saat görmek

Rüyada kırık kol saat görmek sorunların atlatılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kol saat gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Rüyada kırık kol saati görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kol saat görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada saati kırık görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık saat görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada camı kırık saat görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık saat camı görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü kol saati görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments