Rüyada kolu kırık görmek

Rüyada kolu kırık görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu kırık gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Rüyada camı kırık kol saati görmek maddi olanakların artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada kolu kırık birini görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu kırık görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin kolunu kırık görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek işlerin başına geçeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments