Rüyada kollarımın kesildiğini görmek

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kollarımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Rüyada birinin kolu kesilmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kolu kesildiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolun kesilmesi görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kolları kesilmek işlerin başına geçeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesi görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments