Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalettir.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kolu kesilmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, merdiven atlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesi görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments