Rüyada koltuk altı kılı yolmak

Rüyada koltuk altı kılı yolmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak bazen umutlarını yitireceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, onları gücendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılı görmek tabiri caizse can bulacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments