Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak onlar tarafından yüceltileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments