Rüyada koltuk altı tüyü yolmak

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, düşmanların barışacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, neşesine kavuşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü almak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüy görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments