Rüyada koltuk altı kılı görmek

Rüyada koltuk altı kılı görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, başarılarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek yüksek bir makamı olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments