Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak makbul olan şeylere, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, çok sağlıklı olunacağına, bolluk içinde yaşayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına yorulur.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altından kıl almak sıkıntısının biteceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments