Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, her şeyin ters gideceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek evliliğinde mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı temizlemek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments