Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak endişe verici olaylar yaşanacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulur.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılını almak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek zarara gireceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı almak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments