Rüyada kol kesilmek

Rüyada kol kesilmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, mesleğinde atılım yapacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kirli işlere bulaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kol kesilmek gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada kolunun kesildiğini görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kolun kesileceğini görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada kolun kesilmesi görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına işaret eder.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, huzur bulacağına yorulur.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments