Rüyada kolunun kesilmesini görmek

Rüyada kolunun kesilmesini görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kolun kesildiğini görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulur.

Rüyada kolunu kesildiğini görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolu kesilmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, rahatının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolun kesilmesi görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kol kesilmesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments