Rüyada kocasını içki içerken görmek

Rüyada kocasını içki içerken görmek şansın yaver gideceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çirkin sözler işitileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret eder.

Rüyada kocasını içki içerken gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Rüyada kocasını içki içerken görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını içkili görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada içki içmeyi reddetmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada içki içen kişi görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments