Rüyada kocasının içki içtiğini görmek

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek afiyete ereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını içki içerken görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını içkili görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek aksine daha da zorlaştıracağına, iyi huylar edineceğine tabir olunur.

Rüyada babanı içki içerken görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, bir beladan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Rüyada zorla içki içirmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments