Rüyada babanın içki içtiğini görmek

Rüyada babanın içki içtiğini görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yol alacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada babanın içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada babayı içki içerken görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada babanı içki içerken görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada babasını içki içerken görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada içki içip ağlamak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işarettir.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments