Rüyada içki içen kişi görmek

Rüyada içki içen kişi görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kazancının daha da artacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, atılan adımların zarar getireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet eder.

Rüyada içki içen kişi gördüyseniz:

  • Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir.

Rüyada içki içen kişi görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Rüyada içki içen görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine alamet eder.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kısa sürede başarısının artacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini içki içerken görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocasını içki içerken görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments