Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, başarıya giden yollarını açacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşla dudaktan öpüşmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulur.

Rüyada dudağı patlamak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudakları beyaz görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada dudağın şişmesini görmek çok zarar göreceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments