Rüyada bebeği dudağından öpmek

Rüyada bebeği dudağından öpmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, dileklerinin kabul olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada bebeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada bebeği dudağından öpmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek sevilen bir kişi olunacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına inanılır.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada birini dudaklarından öpmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek kendisi için mal mülk alacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments