Rüyada siyah beyaz televizyon görmek

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, adını işiyle duyuracağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz televizyon gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah televizyon görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz televizyon görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon programı görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonun patladığını görmek ağız tadının kaçacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalettir.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada birini televizyonda görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon anteni görmek elinin sıkışacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments