Rüyada televizyonda kendini görmek

Rüyada televizyonda kendini görmek huzursuzluk yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işarettir.

Rüyada televizyonda kendini gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada televizyona çıkmak yeni bir ev alınacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla televizyon görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve televizyon almak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işarettir.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini televizyonda görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük televizyon görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments