Rüyada kocaman papağan görmek

Rüyada kocaman papağan görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman papağan gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada kocaman papağan görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu papağan görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada papağan sevmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağana yem vermek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada papağan aldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, insanların takdirine mazhar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş papağan görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk papağan görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uçan papağan görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments