Rüyada uçan papağan görmek

Rüyada uçan papağan görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, isteklerini yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uçan papağan gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada papağan uçurmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.

Rüyada uçan papağan görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada papağan kuşlar görmek düzeninin yıkılmayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Rüyada papağanlar görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük papağan görmek çok pişmanlık duyacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Rüyada papağan ısırdığını görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments